BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.399,21
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Batum bu kez de 'gaddar kaplan' dedi

TSK'ya 'kağıttan kaplan' sözleriyle yüklenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum bu kez de hükümete 'gaddar kaplan' dedi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Süheyl Batum, TSK'yı 'kâğıttan kaplan'a benzetmesinin ardından şimdi de AK Parti'yi 'gaddar kaplan'a benzetti.

Batum, "AK Parti iktidarı kâğıttan kaplan bile olamaz. Olsa olsa 'gaddar kaplan' olur diyeceğim ama kaplanın gücünü hiçe saymış olurum" dedi.

Batum, CHP'nin diğer milletvekili adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte seçimçalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Osmangazi Mahallesi'ni ziyaret eden Batum, vatandaşlardan oy istemeye gelmediğini kaydetti. Batum, vatandaşın ayağına gitmesinin sebebinin el ele verip bozuk düzeni değiştirmek için destek almaya geldiklerini vurguladı.

Daha önce TSK'yı 'kâğıttan kaplan'a benzeterek büyük tepki toplayan Batum, şimdi de AK Parti iktidarı için 'gaddar kaplan' benzetmesinde bulundu.

Batum, şöyle dedi:

"Biz şimdi buraya sizlerden oy almaya gelmedik. Bozuk düzeni yıkmak için destek almaya geldik. AK Parti iktidarı kâğıttan kaplan bile olamaz. Olsa olsa 'gaddar kaplan' olur diyeceğim ama kaplanın gücünü hiçe saymış olurum. 2002'den beri Eskişehir'e kurdukları tek bir fabrikayı gösteremeyen bu iktidar, 2023'e kadar iktidar hayali kuruyor. Fakat bu halk onlara 12 Haziran'da cevap verecek."