BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP lokaline saldırı

CHP Gençlik Kolları'nın lokal olarak kullanıldığı ofisin camları kırılarak içeriye CHP adayı Ali Haydar Öner karşıtı bildiriler atıldı.

Abone ol

Isparta'da CHP Gençlik Kolları'nın lokal olarak kullandığı yerin camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırılarak, içeriye CHP ve milletvekili adayı Ali Haydar Öner'i kötüleyen bildiri atıldı.

Isparta CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Halı Sarayı ikinci katında bulunan lokalinin camları sert bir cisimle kırıldıktan sonra içeriye CHP'yi ve milletvekili adayı Ali Haydar Öner'i kötüleyen bildiri atıldı. Komşuların haber vermesi üzerine CHP İl Başkanı, lokale geldiğinde camın kırık olduğunu ve içeride bildiri bulunduğu görünce polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayı nefretle kınadığını belirten CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, siyasette yapılan fiili saldırıların yapılan hizmet ve çalışmaları hazmedemeyen kişi veya grupların işi olabileceğini belirtti. Erdoğan, "Biz bu yapılan kötü davranışla bunu yapanların nereye varmak istediğini anlamış değiliz. Çünkü siyaset hizmet işidir, şiddet değil. Bildiri son günlerde korsan olarak sokaklarda dağıtılıyormuş. Bildiride milletvekili adayı Ali Haydar Öner'in Ispartalı olmadığı Adanalı olduğu yazıyordu. Öner Adana doğumludur fakat memur çocuğu olduğundan ülkenin dört bir yanında yaşamıştır. Kaldı ki 38 yıllık kamu hizmeti süresince de ülkenin dört bir yanında hizmet vermiştir. Birileri söyleyecek sözü, verecek cevabı ve yapacak hizmeti kalmayınca şiddete başvuruyor. Temennimiz hiçbir partinin bu tür yaklaşıma maruz kalmamasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz" dedi.