BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Batman'da Saadet sona erdi

Saadet Partisi Batman İl Örgütü'nden bir grup, partilerinden istifa ederek parti hazırlığı içinde bulunan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a katılmak istediklerini bildirdi.

Abone ol

Saadet Partisi Batman İl Örgütü'nden bir grup, partilerinden istifa ederek parti hazırlığı içinde bulunan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a katılmak istediklerini bildirdi.

SP Üst Kurul Delegesi ve Gençlik Kolları 20. Bölge Başkanı Osman Bağaç ile birlikte istifalarını sunanlar basının karşısına geçti. SP Genel Başkanlığı'na verdikleri dilekçenin ardından grup adına açıklamada bulunan Osman Bağaç, "Camiamızın sahip olduğu şerefli geçmişini lekeleyecek, enerjisini tüketecek bir tartışmanın sürüp gitmesini istemiyoruz. Aynı inancı paylaşan, aynı idealler uğruna mücadele eden kardeşler olarak, kardeşlik hukukunu zedeleyecek bir çalışma ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Son gelinen durum itibariyle Saadet Partisi'nden istifa ettiğimizi deklare ediyoruz. Bundan sonraki siyasi çalışmalarımıza siyasetin parlayan yıldızı ve milletimizin her kesimden sevgi ve saygıyla yad edilen değerli öncümüz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bağaç'la birlikte, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Kozluk İlçe Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Aydın, Hasankeyf İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Güzel, Beşiri İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Çiftçi, Balpınar Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Latif Söğüt, Balpınar Belediye Meclis üyeleri Mehmet Tahir Söğüt, İrfan Işık, Kurucu İl Başkanı Mehmet Şah Nasıroğlu, Süleyman Seçkin, Şehmus Bingöl, A. Kadir Başaran ve Ali Seçkin de istifalarını sundu.