BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Batman'da Renk Boya şov yaptı

Batman 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete başlayan Renk Boya Fabrikası görkemli bir ürün tanıtım gecesi düzenledi.

Abone ol

Renk Boya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özel, tanıtım gecesine bayilerini ve boyacı ustalarını davet etti.

Mustafa Özel, 120 günde önemli mesafeler katettiklerini belirterek, 25 ton olan üretim kapasitesini 15 Ağustos tarihinden itibaren 50 tona çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Özel, Renk Boya markasını Ortadoğu ve Balkanlar'ın en iddialı markası haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti. Özel, bu markanın tanıtılmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıyla gurur duyduğunu ve 15 yıl önce Batman'dan ayrılıp İstanbul'a gittiği gün gibi heyecanlı olduğunu belirterek, "Artık bizim insanlarımız bir kova boyaya 150 TL vermeyecek.

Artık bir kova sedef boyaya 400 TL vermeyecek. Bir kova boyaya 80 TL, bir kova sedef boyaya ise sadece 200 TL ile evlerini boyatabilecek" dedi.
Bölgeyi marka sevdasından vazgeçireceklerini aktaran Özel, ürünlerinin 5 yıl garantili olacağını kaydetti.

Özel, "Ürünlerimiz 5 yıl garantili olacak. Ürünlerimizin TSE İSO 9001 ve UKAS belgesi bulunmaktadır. Bölge yatırımcılarının da sıkıntılarını hafifleteceğiz. Bu projemizde bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ekrem Konaç Bey'e de minnettarız" şeklinde konuştu.