BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Baykal'la ilgili ne biliyor?

Başbakan Erdoğan'ın Baykal'la Baytok'un tokalaşmamasıyla yaptığı yorum 'Bir bildiği mi var?' sorusunu gündeme getirdi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Deniz Baykal ile Nesrin Baytok'un TBMM'de el sıkışmaması üzerine 'Failler birbirleriyle tokalaşmıyor' sözleri akıllara 'Acaba Başbakan'ın bir bildiği mi var?' sorusunu getirdi...

Dün gazetecilere konuşan Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Baykal'ın kasedi ile ilgili kendisine soru yöneltirse “Buyurun, Ankara Başsavcılığına, müracaat edin. Bu işlerin sorumluları bellidir” diyeceğini söyledi.

Erdoğan, “Bunları bize soranlar faillerine sorsunlar, bize niye soruyorlar” diye tepki gösterdi. Erdoğan “Faillerini tanıdıklarını mı düşünüyorsunuz” sorusu üzerine ise “Hayır, failler birbirleri ile tokalaşmıyor da onun için söylüyorum” diye konuştu.

İŞTE ERDOĞAN'IN KASTETTİĞİ O KARELER



CHP Milletvekili Deniz Baykal, istifasına neden olan görüntülerdeki kadın olduğu iddia edilen Nesrin Baytok'la Meclis Genel Kurulu'nda karşılaştı. Baykal, ayağa kalkan Baytok'la tokalaşmadan salondan ayrıldı.

TBMM Genel Kurulu toplantısına Antalya Milletvekili Deniz Baykal da katıldı.

Baykal, salondan ayrılırken CHP Mersin Mılletvekılı Ali Rıza Öztürk ile tokalaştı.

Ankara Milletvekili Nesrin Baytok da Baykal'ın ayrılışı sırasında ayağa kalktı. Ancak Deniz Baykal, Baytok'la tokalaşmadan salondan ayrıldı.

Deniz Baykal, kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasının ardından CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Sözkonusu görüntülerde yer alan kadının ise Nesrin Baytok olduğu öne sürülmüştü.

ERDOĞAN BAYKAL'LA İLGİLİ NE BİLİYOR?

Başbakan Erdoğan'ın yukarıdaki görüntülere atıfta bulunarak 'failler birbirleriyle tokalaşmıyor' diye konuşması siyasi kulislerde 'Başbakan'ın bir bildiği mi var?' sorusunu gündeme getirdi...