BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  DÜNYA

Basser: ’’Sezonun ikinci yarısı zorlu geçecek’’

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Basser, sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini söyledi. <br/>Yeşil beyazlı ekibin Faslı yıldızı, kulübü...

Abone ol

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Basser, sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini söyledi.
Yeşil beyazlı ekibin Faslı yıldızı, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. 5 günlük Antalya kampını değerlendiren Basser, “Kısa bir kamptı, ama faydalı geçtiğini düşünüyorum. Önemli olan takım olarak hazırlanmak ve birlikte olmaktı. Antalya’nın kendimizi güzel hissettiğimiz havası var. Orada çalışmak kolay. Kampımızda güzel ortamımız vardı. Eğlenceli bir zaman geçirdik. Sezonun ikinci yarısı bizim için zorlu geçecek. Hedefleri olan bir takımız. Önümüzdeki kupa maçından başlayarak yoğun bir maç trafiğimiz olacak. Umarım kazanırız ve devamı gelir” dedi.

"FERNANDAO İYİ BİR TRANSFER"
Yeni transfer Fernandao’yu öven Basser, “Fernandao gelir gelmez kendisini belli etti. İyi bir forvet ve golcü bir oyuncu. Takımıza katkı verecek iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Taraftarların takıma katıldığı günden beri takımı hiçbir zaman yalnız bıraktığını görmediğini ifade eden tecrübeli futbolcu, desteğe ihtiyacı olduklarını belirtti.
(İHA)