BIST 10.319
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.453,63
HABER /  DÜNYA

Basser ayrılacak mı ?

Bursaspor’un Faslı futbolcusu Basser, yeşil beyazlı takımda kalıp kalamayacağı sorusunu yanıtladı.<br/>Bursaspor’un başarılı futbolcusu Bass...

Abone ol

Bursaspor’un Faslı futbolcusu Basser, yeşil beyazlı takımda kalıp kalamayacağı sorusunu yanıtladı.
Bursaspor’un başarılı futbolcusu Basser, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Forma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Basser, "Sezona iyi başlangıç yapamadık. Bende çok oynama şansı bulamadım. Forma bulduktan sonra performansım çok yüksek seviyede. Çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Sezon başında çok puan kaybettik. Artık yükselişe geçmek istiyoruz. Önümüzde çok fırsat var" açıklamasını yaptı.

"FORMA ŞANSI BULDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Forma şansı bulamadığı dönemde neler yaşadığı ile ilgili sorulan soruya ise Basser, "Benim için çok bir zamandı. Ben oynadığım kulüplerde hep 11’de oynama fırsatı bulmuştum. Oynamamak beni kötü etkiledi ama daha çok hırslandırdı. Takım kötü gittiği zaman oynamamak beni çok üzdü. Çünkü elimizde olan bir şeydi. Oynamış olsaydım belki o hataları ben yapmayacaktım. Ama şimdi oynadığım için mutluyum" diye konuştu.

"HEP ÇALIŞTIM VE HOCA BENİ GÖRDÜ"
Oynamadığın zamanlarda takımdan ayrılmayı düşündün mü? şeklinde sorulan soruya ise Basser, "Ben hiç bir zaman ayrılmayı düşünmedim. Ben burada çok mutluyum. Her zaman arkadaşlarım hocamızla görüş dediler. Ben onu da yapmadım. Hep çalıştım ve hoca beni gördü" açıklamasında bulundu.

"LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİREBİLMEMİZ İÇİN ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"
Bursaspor’un çok büyük bir kulüp olduğuna vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Bu sezon kötü başlangıç yapmamıza rağmen çok iyi bir takıma sahibiz. Hocamız bize destek veriyor. Üst sıralarda bitirecek takıma sahibiz. Bunun için çalışmamız gerek. Son zamanlarda iyi gitmeyen maçlarımız oldu. Önümüzde çok maç var. Ama üst sıralarda bitirmemiz için çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

"BURSASPOR’DA KALMAK İSTİYORUM"
Gelecekle ilgili soruyu ise Basser, "Bunları söylemek için erken. Bu sezon sonunda kontratım bitiyor. Ama ben burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada kalmak isterim. Ama böyle düşünceler benim için çok erken. Kulüp benle tekrar uzatmak isterse, kabul ederim. Ama yabancı kontenjandan dolayı iyi futbolcular da kadroda yer alamayabiliyor. Bu yüzden kulüp içinde bu durum çok önemli. Şuana kadar yönetimle bu konuda görüşmedim" açıklamasını yaptı.

NEŞELİ İDMAN
Öte yandan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında sahasında konuk edeceği Kayserispor maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcularla fotoğraf çekinmek için antrenmana gelen özel bir okulun ana okulu öğrencileri ise, ortaya renkli görüntüler çıkarttı.
Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Christoph Daum, nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Milli takımlarda bulunan Stanislav Sestak, Batuhan Altıntaş, Enes Ünal ve Musa Çağıran ile tedavisine devam edilen Ozan İpek antrenmana katılmadı. Antrenmanda bileği dönen Civelli, ise tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Daum bugünkü antrenmanı yarıda bırakarak özel işleri sebebiyle Almanya’ya gitti. Daum’un pazartesi günü tekrar Türkiye’ye döneceği öğrenildi.
Öte yandan futbolcularla fotoğraf çektirmek için tesislere gelen özel bir anaokulunun öğrencileri, idmanda ortaya renkli görüntüler çıkarttı. Antrenmanın erken başlaması sebebiyle, tesislerde bekleyen öğrenciler, bir ara sahaya doğru koşmaya başladı. Kaleci Harun Tekin, çocukları güçlükle durdurup, saha kenarına çıkarttı. Antrenman bitiminin ardından minik öğrenciler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
(İHA)