BIST 10.046
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.408,30
HABER /  DÜNYA

Başkentte trafik canavarı: 1 ölü 8 yaralı

Başkentte meydana gelen 2 ayrı kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 8 kişi de yaralandı. <br/>Ankara’daki ilk kaza, Çankaya, Ziya Göka...

Abone ol

Başkentte meydana gelen 2 ayrı kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 8 kişi de yaralandı.
Ankara’daki ilk kaza, Çankaya, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kolej’den Kızılay istikametine gitmekte olan Murat Kırık idaresindeki 06 EU 7961 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Hızını alamayan otomobil, karşı yola geçerek Kolej istikametine seyreden Mustafa Kemal Halaman kontrolündeki 06 DP 2720 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 06 EU 7961 plakalı otomobilde bulunan Murat Kırık, Orhan Aykaç, Yunus Muhammet Tan, Yasemin Bayav, İslam Öncü, Faik Çelik ile 06 DP 2720 plakalı otomobilde bulunan Mustafa kemal Halaman ve Talu Bilgili yaralandı.
Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yerde ambulans bekleyen yaralılara ilk müdahalelerini sağlık personeli olduğu öğrenilen bir kişi yaptı. Yaralılar, daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İslam Öncü’nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, kaza yerine toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için büyük çaba harcadı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldiği görüldü.
Bu arada, her iki araç sürücüsünün de ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Öte yandan, kazada yaralanan Mustafa Kemal Halaman’ın MHP Adana Milletvekili Ali Halaman’ın oğlu olduğu öğrenildi.
OTOMOBİL TARLAYA UÇTU
Başkentteki bir diğer kaza ise Çubuk, Melikşah Mahallesi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Özdemir yönetimindeki 06 M 8637 plakalı otomobil, Güldarpı’ya seyir halindeyken yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Otomobilin camından fırlayan Mehmet Özdemir (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerin ardından Özdemir’in cesedi, morga kaldırıldı. Özdemir’in evli ve 3 çocuk babası olduğu, geçimini ise şoförlük yaparak sağladığı öğrenildi. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)