BIST 10.248
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkandan başarılı öğrencilere altın

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, YGS’de başarılı olan öğrenciler, Başkan tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Abone ol

YGS’de ilçe genelinde başarılı olan Pazarlar Çok Programlı Lisesi öğrencileri Kübra Bayram, Şevket Yulu ve Zuhal Kaynar Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından ödüllendirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreninde Öğrencilere Cumhuriyet Altınları Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından verildi. Ayrıca Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun Kategorisinde başarılı olan Öğrencilere başarı belgeleri ile ödüllendirdi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “ 2009–2010 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçmektedir. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçeceğinin sinyalleri bizlere gelmektedir. 2009–2010 eğitim ve öğretim yılında YGS’de başarılı olan öğrencileri ödüllendirmekte bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta Öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer Öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de Belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz” dedi.