BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan karanfille teşekkür etti

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, 12 Eylül’de gerçekleştirilen halkoylamasının ardından ilçede teşekkür turuna çıktı.

Abone ol

Beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Palandöken Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe ve Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat’la birlikte ilçedeki vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıtan Başkan Bulutlar, halkoylamasında kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’nın ardından bugün de AK partili belediyeler teşekkür turuna çıktı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 12 Eylül’de gerçekleştirilen referandumun sonuçlarından duyduğu memnuniyeti, vatandaşlara karanfil dağıtarak gösterdi. Başkan Bulutlar, İl Başkanı Murat Kılıç’ın da bulunduğu bir grupla birlikte ilçe esnafını hem ziyaret etti, hem de karanfil vererek teşekkür etti.


Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 12 Eylül referandumunun, demokrasinin tabana yayılması bağlamında atılmış çok önemli adımlardan birisi olduğunu belirterek, “Türkiye’nin yıllardan beri ihtiyaç duyduğu bu değişimin kapısı, nihayet 12 Eylül referandumunun ardından aralanmış oldu. Bundan sonraki süreç, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak bir süreçtir” diye konuştu.

Meselenin halk tarafından da doğru algılandığını ve sandıktan çıkan sonucun bunun bir göstergesi olduğunu kaydeden Başkan Bulutlar, referanduma destek veren-vermeyen herkese teşekkür etti.
Başkan Bulutlar’ın elinden karanfil alan ilçe sakinleri ise, referandum sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.