BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,31
HABER /  GÜNCEL

Başkan Erol ilk günkü gibi

En yakın rakibine 24 puanlık fark atarak seçimleri kazanan Dr. Erhan Erol dün gittiği Adliyeden mazbatasını teslim aldı.

Abone ol

Mazbatası’nı alan Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, göreve kendisini layık görenlere teşekkür ederek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Gaziosmanpaşalıların hizmetinde olacağım. İlçemizi daha modern ve gelişmiş bir ilçe yapmak için ekibim ve ben ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

ERHAN BAŞKAN ‘’YENİDEN’’MAZBATASINI ALDI…

29 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibi, CHP’li Halil İbrahim Türkyılmaz’a 24 puanlık fark atarak seçimleri kazanan Dr. Erhan Erol dün gittiği Adliyeden mazbatasını teslim alarak yeni dönem çalışmalarına bir anlamda start verdi. Dr. Erhan Erol teveccüh gösterip kendisini bu göreve getiren Gaziosmanpaşa halkına teşekkür ettikten sonra, “5 yıl boyunca Gaziosmanpaşa’mızı yeniden yapılandırıp, kötü imajını silme adına önemli çalışmalar yürüttük. Şu anda sorumluluğumuz daha da arttı. Yeni şekillenen ilçemizin vefakar ve sağduyulu vatandaşlarına en modern hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm Gaziosmanpaşalıları canı gönülden selamlıyorum’’dedi.