BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Başkan adayının cebi kesildi

Avrupa Parlamentosu Başkan adayı Çavuşoğlu'nun sesi kısıldı. Telefonu kapatıldı...

Abone ol


İNTERNETHABER
ANKARA-

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Çavuşoğlu'nun Meclis tarafından kendine tahsis edilen cep telefonu konuşmaya kapatıldı.

Çavuşoğlu'nun telefonunun yurt dışına sık gidip geldiği için faturanın yüksek olmasından kapatıldığı idida edildi. Ancak bunun doğru olmadığı, kullandığı telefon hattının sistem hatası nedeniyle kapatıldığı ortaya çıktı.

Mevlüt Çavuşoğlu İNTERNETHABER'e "Sistem henüz oturmadığı için bir aksaklık olmuş. Daha sonra özür dileyip açtılar. Borcundan kapatma yok. Şu an telefonlarım açık" dedi.

Öte yandan Çavuşoğlu seçim prosedürünün tamamlanmasını beklediğini, 25 Ekim'de makama oturmak için gün saydığını söyledi.

Çavuşoğlu, "Eğer tahammüllere aykırı bir olay, bir tavır yaşanmazsa seçimi kazandık ve başkanlığı biz yürüteceğiz. Çünkü biz bugüne kadar her herde tarafsız adil bir tavır sergiledik. Bu nedenle Meclis'teki grupların büyük çoğunluğu da bizi destekledi ve desteklemeye devam ediyorlar. Bundan sonra da tarafsızlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.