BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  POLİTİKA

Başbakanlıkta açılım zirvesi!

7 askerin şehit olması, ardından DTP'nin kapatılması açılımı zora soktu. Erdoğan dün kurmaylarını toplantıya çağırmıştı. Zirve başladı!

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği, Milli Birlik ve Demokratik Açılımla ilgili değerlendirme toplantısı başladı.

Başbakanlık Merkez Bina'da saat 12.15'te başlayan toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Cemil Çiçek ve Ali Babacan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu katılıyor.

AÇIKLAMA YARIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) görev alan bakanlarla yapılan toplantıda, “son günlerde meydana gelen güvenlik ve asayiş olaylarının gözden geçirildiği” belirtilerek, “Yarın İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın bir basın toplantısı ile kamuoyuna ayrıntılı bilgi aktaracağı” bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle  denildi:
“Bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında MGK'da  görev alan bakanlarımızla bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, son  günlerde meydana gelen güvenlik ve asayiş olayları gözden geçirilmiştir.
İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay, 17 Aralık 2009 Perşembe günü  düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna ayrıntılı bilgi aktaracaktır.”