BIST 10.110
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.410,16
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan'ı kızdıran polisler TIKLA İZLE

Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğunun işyerini aramaya giden polislerin tavırları Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Bakan Erdoğan, Bayraktar'ın oğlunun ofisine baskın yapan polis amirlerinin tespih sallamasına ve bacak üstüne bacak atmasına tepki gösterdi.

Samsun'un Ünye ilçesinde toplu açılış törenine katılan Başbakan'ın gündeminde operasyon vardı. Erdoğan, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlunun evinde arama yapan ekibin başındaki amirin YouTube düşen görüntülerini gündeme getirdi. 

ELİNE BİR TESBİH ALACAK KÜLHANBEYİ GİBİ

Erdoğan, külhanbeyi gibi davranmakla suçladığı o polisler için şunları söyledi:

"Kalkmış da şu hale bakın ya yürütmenin mensubu bile bir eve baskın yapacak, baskın yaptığı yerde, şu terbiyesizliğe bak, bacak bacak üstüne atacak, eline bir tesbihi alacak, külhanbeyi gibi, orada kendisine bir de yemek ısmarlayacak bu nasıl bir iştir? Şimdi bunu yapan yürütme mensuplarını kalkıp da biz seyir mi edeceğiz? Gereği neyse onun da gereğini yapacağız. Adil olmamızın gereği budur. İster yürütme olsun ister yargı olsun ister partimizin mensubu olsun, gereği neyse biz bunu yaparız. AK Parti, bozulmuş çarkları düzeltmeye geldi bu ülkede. Onun için de Batılı, bunu gördüğü için attığımız adımlar sebebiyle 'sessiz devrim' demiştir.

İŞTE O POLİSLERİN TAVIRLARI

ERDOĞAN'IN TEPKİSİ