BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  DÜNYA

Başbakan’a pankartlı karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Fas’tan dönüşü öncesi Atatürk Havalimanı’na bir grup Başbakan Erdoğ...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Fas’tan dönüşü öncesi Atatürk Havalimanı’na bir grup Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya geldi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Fas’tan bugün İstanbul’a dönecek olan Başbakan Erdoğan’ın gelişi öncesi Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi’nde yaklaşık 150 kişilik grup toplandı. Ellerinde yazılı “Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor” ve “Menderes’i astılar, Özal’ı zehirlediler, Erdoğan’ı yedirmeyiz” gibi çeşitli döviz ve pankartlarla gelen grup, sloganlar atarak Başbakan’ı beklemeye başladı. Başbakanı karşılamaya bireysel özgürlüğünü kullanarak geldiğini söyleyen bir vatandaş, “Bireysel özgürlüğümü kullanarak geldim buraya. Saat bir, iki, üçe kadar beklerim. Yeter ki Başbakan gelsin. Şuanda yapılanlar dört tane ağaç davasından çıktı, bireysel özgürlüğe döndü” dedi.
Başbakan Erdoğan’ı beklemeye gelen bir grup ise “Polise uzanan eller kırılsın” şeklinde sloganlar atarak, polise çiçek verdiler.