BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'a kadınlardan destek

AK Parti Şırnak Kadın Kolları üyeleri, bir zamanlar şiddetli çatışmaların yaşandığı Cudi Dağı eteklerinde piknik yaptı

Abone ol

piknik.jpg

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan, Cudi Dağı'nda yaptığı konuşmada, "Biz sonuna kadar başbakanımıza güveniyoruz ve diyor ki, 'Başbakanımız eğer isterse annelerimizin bu gözyaşı diner. İşte biz de anneler olarak diyoruz ki, biz sizinleyiz sizin arkanızdayız" dedi.

Operasyon ve çatışmaların en sık yaşandığı bölgeler arasında ilk sıralarda yeralan Şırnak yakınlarındaki Cudi Dağı'na giden AK Parti Kadın Kolları üyeleri, burada piknik yaparak, halay çekti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"İnşallah en kısa sürede Cudi'nin tepelerine de çıkacağız. Bizim amacımız sayın Başbakanımız'ın başlatmış olduğu milli birlik ve beraberlik projesine destek çıkmak. Biliyorsunuz en çok bu dağlarda gençlerimizi kaybettik, gençlerimizi şehit verdik. En çok annelerimiz gözyaşı döktü. Kadınlarımız eşlerini kaybettiler. Büyüklerimize güveniyoruz. Bu projeye de destek veriyoruz. Anne ve gençler olarak biz istiyoruz ki, bir daha bu dağlarda gençlerimiz ölmesin. Biz istiyoruz ki bu dağlarda silah sesi gelmesin. İstiyoruz ki bu dağlarda artık şenlik sesleri gelsin, davul zurna sesi gelsin, halay sesi gelsin. Buradan herkese sesleniyoruz. Kürt'üyle, Türk'üyle, Çerkez'iyle bu proje bütün dünyayı ilgilendiriyor. O yüzden herkesin fikri düşüncesi ne olursa olsun bu projeye destek vermesini istiyoruz. Biz sonuna kadar başbakanımıza güveniyoruz ve diyoruz ki başbakanımız eğer isterse annelerimiz bu gözyaşı diner. İşte biz de anneler olarak diyoruz ki, biz sizinleyiz sizin arkanızdayız."