BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.436,42
HABER /  DÜNYA

Başbakan’a hemşehri desteği

Rize’de büyük bir kalabalık “Rize milli iradeye sahip çıkıyor” ismi altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek mitingi düzenledi.<br/>Cu...

Abone ol

Rize’de büyük bir kalabalık “Rize milli iradeye sahip çıkıyor” ismi altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek mitingi düzenledi.
Cuma Namazı sonrası Orta Camii önünde toplanan grup dövizler ve posterler açıp tekbir getirerek Cumhuriyet Meydanı’na yürüdüler. Burada toplanan gurup Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehinde sloganlar atarken grup adına Memur-Sen Rize Şubesi Başkanı Resul Usta bir basın açıklaması yaptı.
Usta açıklamasında, “17 Aralık da ülkemiz üzerinde oynanan oyunu, yapılan küresel operasyonu hepimiz tanıyor ve biliyoruz. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat’da darbe yapan güçlerin 17 Aralık’ta da darbe yapmaya çalıştıkları aşikardır. Bu ülkede yeni bir darbe girişimine göz yummayacağız. Ülkemizde sorunların çözümü demokrasidir. Hukuktur. Demokrasinin adresi ise sandıktır. 17 Aralık’ta gerçekleştirilen kolluk operasyonu ile başbakan üzerinden; büyüyen, gelişen, küresel güç olma yolunda ilerleyen Türkiye’nin nasıl hedef alındığı bütün çıplaklığı ile görülmektedir. Bu kuşatmaya destek verenler de eylem ve tutumları ile netleşmeye başlamıştır” dedi.
Grup yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.
(İHA)