BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  DÜNYA

Antalya’da damat dehşeti

Antalya’da kayınpederini kasap dükkanında pompalı tüfekle öldüren olay sırasında dükkanda bulunan Ahmet Eltaş’ı da yaralayan damat, polise t...

Abone ol

Antalya’da kayınpederini kasap dükkanında pompalı tüfekle öldüren olay sırasında dükkanda bulunan Ahmet Eltaş’ı da yaralayan damat, polise teslim oldu. Olayda ağır yaralanan Eltaş da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa ilçesinde eşi Özkan A. tarafından sürekli şiddet gören Nazlı A., birkaç gün önce babası Halis Çalçınar’ın Antalya merkezindeki evine geldi. Eşini geri götürmek için kayınpederi Halis Çalçınar ile telefonla görüşen damat Özkan A., olumsuz cevap alınca bunalıma girdi. Daha sonra kayınpederinin Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’ndeki kasap dükkanına gelen Özkan A., arabasında bulunan pompalı tüfeği çıkararak dükkan içerisine ateş etti. Açılan ateş sonucu Halis Çalçınar olay yerinde hayatını kaybederken, o sırada kokoreç alan Ahmet Eltaş da ağır yaralandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Eltaş da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olaydan sonra eşinin kaldığı evi basan Özkan A., daha sonra Gazipaşa ilçesinde polise teslim oldu.
Hayatlarını kaybeden Çalçınar ve Eltaş’ın cenazeleri, Adli Tıp morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Eltaş’ın Elmalı ilçesinde, Çalçınar’ın Varsak Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Emniyette sorgusuna devam edilen Özkan A.’nın bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
(İHA)