BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar! Bir tankımız...

Başbakan Binali Yıldırım, "Terörü bertaraf etmek için mücadelemiz sürecek. Bir tankımızın isabet aldığı bilgisi var, teyit edilmedi. Cerablus'taki işimiz sınırımızı güvene almak" dedi

Abone ol

Başbakan Yıldırım, AK Parti MYK toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları: Bütün milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar ayrılıkların düşmanlıkların azaldığı birliğin arttığı müstesna günler. Ümit ederim  bu bayram ülkemiz ve bölgemiz için güzel günlerin habercisi olur. Ülkemizde fevkalade olaylar oldu.

'BİR TANKIN HEDEF ALINDIĞI BİLGİSİ VAR'

Başbakan Binali Yıldırım, bir gazetecinin "Fırat Kalkanı operasyonunda şehit haberleri iddiaları var" yönündeki sorusu üzerine, "Bir tankın hedef alındığı bilgisi var. Teyit edilmesi gerek" dedi.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Milletimiz bir darbe girişimini bertaraf etti. Ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütü ile amansız mücadelemiz devam ediyor. Hem hudutlarımızın güvenliği sağlanıncaya kadar, hem milletimize yönelik tehditler bitene kadar operasyonlar devam edecek.

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ CANLA BAŞLA BAŞLIYOR

Fırat kalkanı operasyonundan bahsediyorum. Askerimiz, polisimiz, jandarmalarımız canla başla çalışıyor. 9 günlük bir bayram tatili var önümüzde. Yolların kralı değil kuralı olduğunu tekrar hatırlatıyoruz.

Siz bayramda ne yapacaksınız?

Biz buralardayız. Milletimiz rahat edene kadar çalışacağız. Mücadelemiz amansız bir şekilde sürüyor. Önce Milli Eğitim'den başladık kamu ve belediyelerde devam edecek.