BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Disney ile okula dönüş çok eğlenceli!

Disney; okula dönüş heyecanını çocukların çok seveceği farklı kategorideki ürünler ve birbirinden renkli kampanyalar ile kutluyor.

Abone ol

Çocukların sevdiği, ebeveynlerin güvendiği dünyanın en değerli eğlence markası Disney, okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar ve aileleri için bu sonbaharda da birbirinden harika ürünleri ve kampanyaları bir araya getiriyor.

EN SEVİLEN DİSNEY OKULA DÖNÜŞ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTALARINDA

Çocuklara hayal gücü, eğlence ve yaratıcılık dolu bir dünyanın kapılarını aralayan Disney’in Prensesler, Mickey ve Minnie, Arabalar, Kayıp Balık Dori gibi sevilen içeriklerinin yanısıra; çocukların çok sevdiği Karlar Ülkesi ve Örümcek Adam’ın farklı kategorilerde birbirinden renkli ürünleri TeknoSA, Boyner, Toyzz Shop, Armağan Oyuncak, Migros, Flo, LC Waikiki, D&R, TAÇ Linens ve daha birçok satış noktasında okula dönüş heyecanı yaşayan minikleri bekliyor.



Çocukların ders aralarında sevdikleri kahramanlarla atıştırması için, bol taze sütle hazırlanan ve hiçbir koruyucu içermeyen Danone Sütlü Atıştırmalıkların Milkshake, tahıl toplu Duo Crunch Yoğurt ve Çikolatalı Süt çeşitleriyle çocukların beslenme çantaları hem eğlenceli hem de sağlıklı atıştırmalıklarla renkleniyor.



HAKAN ÇANTA'DAN ÇOK EĞLENCELİ DİSNEY HAYAL TATİLİ KAZANMA ŞANSI

Çocukları ve ailelerini okula dönüş heyecanı sararken, sektöründe birçok alanda yeniliklere imza atan Hakan Çanta’nın birbirinden renkli ve farklı modellerdeki Disney çantaları ile çocuklar tüm eşyalarını bir arada; hem rahat hem tarz bir şekilde taşıyorlar. 19 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında herhangi bir Hakan Çanta satış noktasından, Disney markalı Hakan Çanta ürünü satın alıp www.hakanlaokulamerhaba.com web sayfasına girerek “En sevdiğin Disney kahramanı kim” sorusuna en yaratıcı cevabı veren çocuklar, Hakan Çanta’dan inanılmaz hediyeler kazanma şansını da elde ediyor. Hakan Çanta’nın ‘Okula Dönüş Festivali’nde 1 Karlar Ülkesi hayranı 2 kişilik Norveç /Oslo tatili, 1 Arabalar hayranı ise 2 kişilik Fransa/Monaco tatili kazanıyor. Okula Dönüş Festivali’nde 5 adet Playstation 4; 1000 adet Kayıp Balık Dori sinema bileti; 3000 adet kalem kutusu da hediyeler arasında yer alıyor. Hakan Çanta’nın Okula Dönüş Festivali’nin kampanya detaylarına hakanlaokulamerhaba.com‘dan ulaşabilirsiniz.



MİGROS'DAN OKULA DÖNÜŞE ÖZEL FİYATLARLA DİSNEY DVD ÇEŞİTLERİ

Sonbaharın keyfini evde çıkaran ailelere Migros’dan kaçırılmayacak bir kampanya; 15 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında, içerisinde Arabalar, Uçaklar, Rapunzel, Oyuncak Hikayesi, Mickey ve Donald’ın Çiftliği DVD’leri Okula Dönüş dönemine özel 4.99 TL olarak satışa sunuluyor.



Disney ile Okula Dönüş için çok sevilen Örümcek-Adam ve Karlar Ülkesi hikayelerinden ilhamla, iki kardeşin okula dönüş heyecanını anlatan ve izleyen herkesi gülümsetecek bir de reklam filmi çekildi, izlemeyi unutmayın!