BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.498,24
HABER /  GÜNCEL

Başbakan vatandaşla birarada

Erdoğan, KÖYDES Projesi çerçevesinde yapılan bazı köy yollarında inceleme yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KÖYDES Projesi çerçevesinde yapılan bazı köy yollarında inceleme yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Erdoğan, Belek'te katıldığı ''Türkiye'de Turizmin Yeniden Yapılandırılması ve Yeni Açılımlar'' başlıklı toplantının ardından, Başbakanlığa ait otobüsle belde yakınlarındaki Yeni Dumanlar ve Alaylı köy yollarını inceledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, çocuklara oyuncak ve ajanda dağıttı.

Alaylı köyündeki vatandaşlara otobüs üzerinden seslenen Başbakan Erdoğan, yapılan yollardan memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar, memnun olduklarını ifade ettiler.

Maden ve taş ocaklarıyla ilgili sıkıntıların kendisine iletildiğini belirten Erdoğan, konuyu Antalya Valisi'ne ilettiğini söyledi. Erdoğan, ''50-60 tonluk kamyonlar bu yollardan geçerse buralarda asfalt kalmaz. Hepimizin bu yolları koruması lazım. Bunlar, devletin, milletin malıdır'' diye konuştu.

Erdoğan, Alaylı Köyü yakınlarından geçen Aksu Çayı'nın üzerine köprü yapılmasını isteyen vatandaşlara, mülkiyet sorunu çözüldükten sonra devlet olarak köprüyü inşa edebileceklerini söyledi.

Güzergah boyunca vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundular, bir üretici bir kasa domates hediye etti.

Erdoğan, oyuncak dağıttığı sırada bir vatandaşın, ''Başbakanım, seni 5 yıl daha başbakan olarak görmek istiyoruz'' sözlerine karşılık verirken ''Çok çalışacaksınız o zaman'' dedi.