BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.399,92
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan taburcu oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçirdiği ikinci sindirim sistemi ameliyatının ardından taburcu oldu. Erdoğan'ın hafta içinde mesaisine dönmesi bekleniyor.

Abone ol

Erdoğan'ın hastanede 48 saat kaldığı bildiriliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşamasının gerçekleştirildiği hastaneden akşam saatlerinde taburcu oldu.

Üsküdar Kısıklı'daki konutuna gelen Erdoğan'ın sağlığının "son derece iyi olduğu" ve hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planladığı bildirildi.

Ancak Erdoğan'ın bu hafta içi rutin programında yer alan Bakanlar Kurulu ve grup toplantısına katılamayacağı açıklandı.

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada ''Başbakanımızın 26 Kasım 2011'de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir." denilmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Sayın Başbakan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve görevinin başına dönmesini arzu ederim'' dedi.

Erdoğan'ın ilk ameliyatında geçmiş olsun mesajı göndermemesi dikkat çeken Fethullah Gülen yayınladığı mesajla, ikinci kez operasyon geçiren başbakana acil şifalar diledi.