BIST 10.536
DOLAR 32,25
EURO 35,14
ALTIN 2.423,86
HABER /  DÜNYA

Başbakan Erdoğan sözünü tuttu

Başbakan Erdoğan, 5 Nisan’da katıldığı Borsa İstanbul’un ilk gong töreninde verdiği söz üzerine borsa çalışanı çiftin nikah şahidi oldu. <br...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, 5 Nisan’da katıldığı Borsa İstanbul’un ilk gong töreninde verdiği söz üzerine borsa çalışanı çiftin nikah şahidi oldu.
Nilgün Yılmaz ile Namık Kemal Aydın’ı Çadır Köşkü’nde düzenlenen törende yalnız bırakmayan Erdoğan, gelinin annesine şahitlik yapma sözü vermişti.
Borsa İstanbul AŞ’nin faaliyete başlaması dolayısıyla İstinye’deki merkezinde düzenlenen gong törenine katılan Başbakan Erdoğan, nişanlı olduklarını öğrendiği aracı şirket personeli Nilgün Yılmaz ve borsa çalışanı Namık Kemal Aydın ile sohbet etmiş, daha sonra Erdoğan, Nilgün Yılmaz’ın annesiyle telefonda bir süre konuşmuştu. Yılmaz’ın annesine kaç çocuk sahibi olduğunu soran Erdoğan, aldığı cevap karşısında, “Sen bizim dediğimizi tutturmuşsun” demiş, kızının nişanlısıyla hala neden evlenmediğini de soran Erdoğan, “Senin kız nişanlı değil mi? Neden hala bekliyor? Evlilik hayırdır. Evlendiği anda bereket artar. Birbirlerine de yakışmışlar. Nikahı kıymak suretiyle bu işi bitirmek lazım” demişti.
Nilgün Yılmaz, bunun üzerine Başbakan Erdoğan’a “Nikah şahidimiz olur musunuz?” diye sormuş, Başbakan Erdoğan da “Ben nikah şahidi olacağım, tarihi belirleyelim” diye karşılık vermişti.
(İHA)