BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Başbakan Erdoğan göz mü kırpttı?

Erdoğan'a soru soran Zaman muhabiri twitter'ın ünlüsü oldu. İşte dün gece yaşananlar;

Abone ol

İNTERNETHABER- Erdoğan'ın ses kayıtlarıyla ilgili olarak cemaati suçladığı konuşmasındaki bir ayrıntı, twitter'ın dikkatinden kaçmadı. Başbakanlık'taki toplantıda Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez kendisini tanıttıktan sonra Erdoğan, salonun sağında bulunan bir kişiye göz kırpttığı iddia edildi. 

Twitter, Başbakan Erdoğan'a soru soran Zaman gazetesinin Başbakanlık muhabiri Ahmet Dönmez'i konuştu.

Basın toplantısında internette yer alan ses kayıtlarıyla ilgili iddiaları ardarda soran Dönmez, konuk bir başbakanın yanında ülkeyi küçük düşürmekle suçlanırken kimisi de destek çıktı.

başbakan-erdoğan-habertürk-itirafi.jpgBAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN HABERTÜRK İTİRAFI!

BOMBA AÇIKLAMALAR YAPAN ERDOĞAN ZAMAN MUHABİRİNİ DE FIRÇALADI (TAMAMI İÇİN TIKLAYIN)




GÖZ MÜ KIRPTI YOKSA SEYİRDİ Mİ?


Basın toplantısıyla ilgili en ilginç iddia ise Zaman gazetesi yazarlarından Sevgi Akarçeşme'den geldi. Akarçeşme, Erdoğan'ın soru soran muhabirin kendisini tanıtması üzerine salonun sağ bölümündeki bir kişiye göz kırptığını iddia etti. Soruyu soran Dönmez ise yine twitter adresinden, toplantı sırasında böyle bir şeyin yaşandığını söyledi.

567.20140212000847.jpg
TAKİPÇİ SAYISI ARTTI

Bu arada gazeteci Ahmet Dönmez'in twitter hesabında da büyük hareketlilik yaşandı. Olayın hemen ardından Dönmez'in takipçi sayısında büyük artış oldu. Dönmez'in takipçi sayısı bir gecede yaklaşık 8 bin arttı. (Haberin yazıldığı saatlerde Dönmez'in takipçi sayısı 23 bindir)

İŞTE TWİTTER'DA YAZILANLAR

Emre Uslu ‏@EmreUslu
Zaman muhabiri Ahmet Dönmez büyüyü bozdu. Artık Başbakan'a da soru sorabilen gazeteciler çıkacaktır. 12 yıl gecikmeyle...
 
ergunbabahan ‏@ebabahan
Gazetecilik yürek işidir, bu Ahmet Dönmez de var. Mesleğin gururu bu çocuk. Sorduğu soru bu ülke sartlarında Pulitzer ödüllük
 
Selim Budak ‏@selimbdk
Ahmet Dönmez'in yolsuzlukla ilgili sorusuna Başbakan seriye bağladı 'patronlarına sor' diyor. Gazeteci soru sormayacak mı?
 
lilith ‏@Lilithse
Biri anlatabilir mi? Erdogan, Zaman Gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez soru sorarken neden sağ tarafa göz kırptı? Anlami ne?
 
Selçuk Baş ‏@selcukbass
@Ay_Lin83 ahmet dönmez. Adam ayarın kralını yedi ama şuan tebrikleri kabul ediyor. Şaka gibi...

Rasit Zengin ‏@Yazirli87
@mnsrk @Ay_Lin83 allah askina kim bu ahmet dönmez. Cürmüm kadar yer yakar aslanim. Allahtan baska kimseden korkumuz yok evelallah