BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,55
ALTIN 2.382,05
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Erdoğan ameliyat oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan 3 gündür neden haber alınamadığı ortaya çıktı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde bağırsak ameliyatı oldu. Başbakanlık'ın duyurduğu haber, Erdoğan'ın twitter hesabından da duyuruldu.

Başbakanlık'tan yapılan resmi açıklamada Erdoğan'ın başarılı bir sindirim sistemi operasyonu geçirdiği ve cuma gününe kadar İstanbul'daki evinde dinleneceği belirtildi.

İşte o açıklama;

"Sayın başbakanımız 26 kasım 2011 tarihinde laparoskopik yöntemle başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmiştir.

Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir.

Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

GÜVENLİK ENGELİ

Öte yandan edinilen bilgilere göre; Başbakan Erdoğan, haftasonu Sağlık Bakanlığı'na bağlı Pendik'teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin 2. ve 6. katı "güvenlik sebebiyle" tamamen kapatıldı.

Medipol Hastanesi'nden getirilen bazı doktorlar da Başbakan'ı tedavi etti. Bu sırada, hastanenin güvenlik kameraları da iptal edildi. Haber merkezimize gelen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Recep Akdağ da hastaneye gelerek tedaviyle bizzat ilgilendi.

TWİTTER'DAN BÖYLE DUYURULMUŞTU

Erdoğan'ın ameliyatıyla ilgili Başbakanlık öncesi ise Twitter'dan yapılan açıklama şöyle:

"Başbakanımız İstanbul Marmara Üniversitesi hastanesinde bağırsak problemi nedeniyle küçük bir operasyon geçirdi, sağlık durumu iyi..."