BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Erdoğan alışverişte

Yeni yılı memleketi Rize'de karşılayan Başbakan Erdoğan girdiği marketten tıraş bıçağı aldı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Güneysu Belediye Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret ederek personelin ve ailelerinin yeni yılını kutladı. Erdoğan, ayrıca Jandarma Komutanlığı lojmanlarını da ziyaret etti ve asker aileleriyle görüştü. Erdoğan'ın bu ziyaretleri basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Daha sonra Ak Parti Güneysu ilçe başkanlığına geçen Erdoğan yol üstündeki bir markette aracını durdurdu. Güneş Gıda Pazarı isimli markete giren Erdoğan, burada tıraş bıçağı aldı. Erdoğan 7 TL tutan tıraş bıçakları için market sahibi Selim Büyük'e 10 TL verdi. Erdoğan alış verişinin ardından partisinin ilçe başkanlığında partililerle görüştü ve ailesiyle birlikte yeni yılı karşılayacağı evine geçti.

Başbakan Erdoğan'ın alışveriş yaptığı marketin sahibi Selim Büyük, aynı zamanda Başbakan'ın evinin bulunduğu Merkez Mahallesi'nin de muhtarlık görevini yürüttüğünü belirterek, "Daha önce de buradan alışveriş yapmıştı. Evinin bulunduğu mahallenin muhtarı da olduğum için sürekli görüşüyoruz. Bu akşam da tıraş bıçağı aldı ve 10 lira ödedi" dedi.