BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşında alkolün dozu kaçınca...

Antalya'da yılbaşı kutlamalarında alkolü fazla kaçıran vatandaşlar ilginç görüntülere neden oldu.

Abone ol

2011 yılının gelişini alkol alarak kutlayan vatandaşlar Antalya kent merkezinde ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

KALDIRIMA YUVARLANDI

Konyaaltı İlçesi'nde meydana gelen iki farklı olay hem düşündürdü, hem de güldürdü. Kameralara yansıyan ilk olayda Konyaaltı Caddesi'nde yürüyen bir vatandaş ilerlemekte zorlandı. Yol kenarında duran vatandaş daha sonra dengesini kaybederek kaldırıma yuvarlandı.

ZİGZAKLAR ÇİZEREK KALDIRIMA ÇIKTI

İkinci olaysa alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil görüntüsünün kameralar tarafından kaydedilmesiyle ortaya çıktı. Konyaaltı Caddesi'nde seyir halindeyken orta refüje çıkan Nurdan G. (21) idaresindeki otomobil daha sonra yoluna devam etti. Yolda zigzaglar çizerek tehlikeli bir şekilde seyreden otomobil, daha sonra şehrin en işlek caddelerinden biri olan Güllük Caddesi'nde yoluna devam etti.

KAÇMAK İSTERKEN YİNE KAZA YAPTI

Çevredekilerin otomobili durdurma çabalarına rağmen yoluna devam eden otomobil sürücüsü, Teomanpaşa Caddesi'nde direksiyon hâkimiyetini tekrar kaybedince kaldırıma çarparak durmak zorunda kaldı. Yoluna devam etmekte kararlı olan sürücü, otomobili kaldırımdan kurtarıp yoluna devam etmek istedi fakat basın mensuplarının aracın yolunu kapamasıyla bu isteğinden vazgeçmek zorunda kaldı. Olay yerine gelen arkadaşıyla da tartışan genç kadın polisin yaptığı alkol muayenesi sonucu 195 promil alkollü çıktı. Nuray G.'nin ehliyetine polis tarafından el konulurken, büyük çapta maddi hasar oluşan araçta trafik otoparkına kaldırıldı.

İLGİNÇ SÖZLER

Öte taraftan trafik ekiplerince Metin Kasapoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen alkol muayenesi de ilginç diyalogların yaşanmasını sağladı. 190 promil alkollü çıkan bir otomobil sürücüsü "2 bira içtim, bu kadar çıkmasını anlayamadım" dedi. Otomobil sürücüsünün gazetecileri kastederek "bunlar neden çekiyor" demesi üzerine ise polisin sürücüye yanıtı "görevlerini yapıyorlar" şeklinde oldu.