BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,55
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Başbakan Erdoğan açık açık küfür etti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin konularda hükümeti sert bir dille eleştirdi...

Abone ol

TV 8'de Erkan Tan'ın konuğu olan CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındakil "bahtsız Bedevi" polemiğini yorumladı. Başbakan'ın açıkça küfür ettiğini savunan Tanrıkulu "Acaba Başbakan bu cümlenin devamını kendi aile ortamı içerisinde söyleyebilir mi?" diye sordu.

ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU'YLA DALGASINI GEÇTİ

Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun ekonomi açıklaması için bu sözleri söyledi.

"Kılıçdaroğlu ne zaman Hükümeti yerse dünyadan Türkiye'ye övgüler geliyor" diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu için "Hani var ya tam bahtsız bedevi misali"

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

BAŞBAKAN AÇIK AÇIK KÜFÜR ETTİ

Sezgin Tanrıkulu'na Başbakan Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır eleştirileri hatırlatılınca Tanrıkulu:

"Bahtsız bedeviden sonraki cümleyi burada söylemeyeyim ama argoda ne anlama geldiğini herkes biliyor ve Başbakan bunu kendi grup toplantısında, Yüce Meclis'in çatısı altında söyledi. Seviyeyi bu kadar düşüren bu kadar açık küfreden bir Başbakan olamaz. Açık açık küfür etti. Bunu Ana Muhalefet liderine söylüyor. Eleştirebilirsiniz ama küfür olamaz. Küfür siyasetin dili olmamalı. Maalesef Başbakan Kasımpaşalılığını Meclis'te de sürdürüyor. Acaba Başbakan bu cümlenin devamını kendi aile ortamı içerisinde söyleyebilir mi? Orada söylemeyeceği bir sözü bütün milletin önünde Ana Muhalefet liderine söyleyemez." dedi.

KÜFÜRDEN KURTULDUK

Türkiye'nin bütün meselelerini çözümsüz bırakıyorlar ve bu çözümsüzlük üzerine siyaset yapıyorlar. Türkiye'yi kutuplaştırdılar. Başbakan o yüzden bu dilde konuşuyor. Allahtan 3-4 gündür yurtdışında. Burada olsaydı yine bir şey söyleyecekti. Küfürden kurtulduk.