BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce Şehir Meydanı'nda toplu açılış törenlerinde konuştu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce Şehir Meydanı'nda toplu açılış törenlerinde konuştu.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

TÜRKİYE YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı en iyi Düzce halkı anlar. Bu yüzden bizi koalisyona muhtaç etmeyin dedik sizler de bizi koalisyona muhtaç etmediniz. Hepinizden Allah razı olsun. Eski Türkiye demek fakirlik işsizlik özgüven eksikliği demekti. Allah bizlere o günleri birkez daha göstermesin. Türkiye yeniden ayağa kalkıyor canlanıypr bereketleniyor. Artık milleti miçin üreten bir Türkiye var. Dertlere deva olan bir hükümetiniz var. Bunlara şahitsiniz değil mi?

KİMSE HASTA ADAM MUAMELESİ YAPAMAYACAK

2001'de AK Partinin kurulmasıyla başlayan süreç 14 yıldır devam ediyor. Millete hizmet üretmeyen anlayışlara artık Türkiye'de yer yok ve olmayacak. Demokrasisiyle ekonomisiyle ülkemizin çehresini değiştirdik. En önemlisi milletimizin kendine güvenini yeniden kazandırdı. Türkiye'ye artık kimse hasta adam muamelesi yapamayacak.

ATEŞ ÇEMERİNE RAĞMEN BÜYÜDÜK

Etrafımızdaki ateş çemberine rağmen yüzde 4 büyüdük. Büyüdük çünkü siyasi istikrarı gözü gibi koruyan bir AK Parti hükümeti vardı. Büyüdük çünkü bu AK Parti gücünün arkasında Düzce'nin duası var. Biz de sizin yanınızdayız. Hep yanınızda hep aranızda olacağız. Büyüdük büyürken insanımızın refah seviyesini de büyüttük. Amerikadan sonra en fazla istihdam üreten ülke biz olduk. Kadınlarımızın istihdam içerisindeki payını artırdık.

BİZDEN RAZI MISINIZ?

Proje üretemeyenlerden siyaset yapamayanlardan bu ülkeye hayır gelir mi? Biz hep sizinle beraberiz. Siyasi nezakete sahip olamayanlardan bu millete hayır gelir mi? Milletimiz engin ferasetiyle bunları görüyor. Biz 3 ayda verdiğimiz sözlerin tamamını gerçekleştirdik. Alın terimizle yaptık. Durmadık yola ve hizmete devam diyoruz. Gençlerimize kadınlarımıza esnafımıza işçilerimize kısacası bütün vatandaşlarımızın doğumdan emekli olana kadar ihtiyaçlarını gözeterek vaadlerde bulundu. Bütün vaadlerimizi de 3 ay içinde yaptık. Bizden razı mısınız? 

MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Biz hiçbir zaman mazeretlerin arkasına saklanmadık. Söz verdik ve yaptık. Bugün bazıları Türkiye küçülsün netrafında olanlara müdahil olmasın diyorlar. Bzi bu hain odaklarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu aziz memmleketin her santimi terör belasından temizlenene kadar mücadelemiz devam edecek. Hiç şüpheniz olmasın. Teröre destek verenlere asla taviz vermeyeceğiz. Tarihi mirasımıza zarar vermelerine asla müsade etmeyeceğiz. Kazdıkları çukurlara kendileri düştü milletimiz gerçek yüzünü gördü. Son silah terkedilene kadar terörle mücadelemiz devam edecek. 

ESKİ CHP'NİN GERİSİNE DÜŞTÜ

Sizin Meclis'e gönderdiğiniz AK Partii vekiller yek bir vücut olarak dokunulmazlıkları kaldırmak adına ortaya çıktılar. AK Partili vekillerden başka kimse ortaya atılmadı. Şimdi onlar da arkamızdan gelip ayak izimizitakip etmeye karar verdiler. Biz bunlarla uğraşırken Kılıçdaroğlu sürekli hakaretler iftiralar yapıyor. 1 Ksım'da Türkiye'den ders aldı. Şimdide bizden ahlak ve siyaset dersi alacaklar. Yeni CHP derken Eski CHP'nin bile gerisine düştü. 

"YENİ TÜRKİYE DİYE GELDİLER..."

AK Parti tüm milletvekilleriyle firesiz imza verdi. AK Partinin milletimize de yargımıza da veremeyecek hesabımız yok. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Milletimizin de bu konuda daha fazla tahammülü yok. Yıllardır dokunulmazlıkları diline dolayanlar şimdi çıkmış ucuz kahramanlıklar peşine düşmüşler. Milletimiz geçmişten bugüne kimin özgürlükçü kmin vesayetçi olduğunu gayet iyi biliyor. Bizi ancak arkadan takip ederler. Ayak izlerimizi takip etsinler doğru yolu ancak o zaman bulablirler. Millete hizmetten kaçanlar Türkiye'nin önünde en büyük engeldir. Ettikleri hakaretlere karşılık biz sadece gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz diyoruz.

Türkiye kısır tartışmalarla zaman kaybetsin isteyenlşere izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi kutuplaştırdıkça kendi koltuklarını sağlama almaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Aynı tabloyu yeni anayasa sürecinde de sergilediler. Biz yeni bir sivil özgürlükçü bir anaysamız olsun dedik onlarsa komisyondan çekilip önümüzü tıkamaya çalıştıular. Çünkü bunlar darbe döneminin kuruluşlarıdır. Onlar hayırlı bir işe hiçbir zaman evet demediler. Onların amacı farklı onların amacı ne yeni anayasa ne de yeni Türkiye bakın yeni CHP diye geldiler eski CHP'nin gerisine düştüler.