BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.403,75
HABER /  EKONOMİ

Hayalini çiz 23 Nisan'ın şanslısı ol!

Hayalini çizip KasapDöner'e gönderen çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda KidZania'da eğlenceyi yakalama fırsatı buluyor.

Abone ol

“Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla bilinen KasapDöner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle minik ressamlara KidZania’da eğlenceli bir gün geçirme şansı sunuyor.

16 Nisan’da başlayacak etkinliğe katılmak çok kolay. 4-14 yaş arası çocuklar hayal ettiği herhangi bir şeyin resmini yapıp fotoğrafını çekerek 21 Nisan Perşembe gününe kadar  twitter.com/KasapDoner" ve @KasapDoner Twitter hesabına gönderecek ve çekilişle katılabilirler. Belirlenecek 20 minik ressam KidZania’ya giriş bileti kazanma şansı yakalayacak.

2016 SONUNA KADAR GEÇERLİ

Kazananlar, 22 Nisan Cuma günü KasapDöner’in Twitter hesabından açıklanacak. KasapDöner tarafından hediye edilecek KidZania giriş biletleri, 23 Nisan’dan başlamak üzere 2016 yılı sonuna kadar geçerli olacak.

ÇOCUKLAR KENDİ DÖNER DÜRÜMLERİNİ KENDİLERİ HAZIRLAYACAKLAR

KasapDöner’den hediye kazanan çocuklar, gerçek bir şehir mantığıyla çocuk ölçeklerinde inşa edilmiş dünyanın ilk uluslararası temalı parkı olan KidZania’da eğlenerek öğrenme, çalışarak para kazanma, kendi başına karar verme, alışveriş yapma, kısacası şehir ortamında bir yetişkin gibi davranmayı deneyimleyebilme şansı bulmuş olacaklar.  Çocuklar, KidZania’da bulunan KasapDöner dükkanında da kendi dürüm dönerlerini hazırlayarak yiyebilecekler.