BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.398,45
HABER /  DÜNYA

Başbakan çocuklara oyuncak dağıttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Swissotel’de katıldığı toplantının ardından Üsküdar’daki konutuna hareket etti. Otel çıkışında makam aracını ...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Swissotel’de katıldığı toplantının ardından Üsküdar’daki konutuna hareket etti. Otel çıkışında makam aracını durduran Erdoğan, bir grup Arap turistin yanına giderek önce sohbet etti, ardından çocuklarına oyuncak hediye etti.
Başbakan Erdoğan, Swissotel’deki toplantının ardından makam arabasına binerek Üsküdar Kısıklı’daki konutuna hareket etti. Ancak bu sırada bir anda makam aracını durduran Erdoğan, otelin çıkışında bekleyen bir grup Suudi Arabistanlı turistin yanına gitti. Burada bir süre turistlerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra Arap çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Erdoğan’ın ani duruşu koruma polislerini de harekete geçirdi. Korumalar sohbet süresince Erdoğan’ın çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Başbakan Erdoğan, sohbetin ardından gazetecilerin ‘Sizi tanıyorlar mı?’ sorusunu “Onlara sorun” diye yanıtladı. Başbakan Erdoğan, daha sonra makam aracına binerek buradan ayrıldı. Başbakan Erdoğan ile sohbet eden turistler ise, “Onu tanıyoruz. O Erdoğan, Başbakan” diye konuştular.