BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.398,96
HABER /  POLİTİKA

Başbakan açıkladı! Adana'daki facia için flaş adım

Başbakan Binali Yıldırım, Adana'da 12 kişinin ölümüne neden olan yangınla ilgili konuştu. Yıldırım; ''TBMM araştırma komisyonu kurulacak. Milletimiz bilmelidir ki olay aydınlatılacak'' açıklamasında bulundu.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Sheraton Otel'de düzenlenen Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısında önenli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Türkiye'nin yüreğini yakan Adana'daki yangın faciasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Adana'da hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz. Herkes bilmeli ki olay aydınlanacak, sorumlular cezalandırılacak. Bakanlarımızı olay yerine gönderdik.

ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULUYOR

Aileleri teker teker ziyaret ettiler. Onların acılarını paylaştılar. Milletimiz bilmelidir ki olay aydınlatılacak, sorumlular cezalandırılacak. İnsanın olduğu yerde hata eksik olmuyor. Bu konuda TBMM araştırma komisyonu kurulacak.

BİZİM İÇİN İFTİHAR MESELESİ

TÜSİAD Türkiye'nin adını dünyaya duyurması hepimiz için iftiar meselesidir. Biz çalışanları, çalıştıranları, fabrikaları hiçbirini birbirinden ayrı tutmuyoruz. Ülkemiz için üretiyorsunuz bir yandan bir yandan da halkımızın refahına katkı sağlıyorsunuz.

FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK

15 Temmuz'da büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Alçak bir darbe girişiminin eşiğinden döndük. Bu darbe girişiminin başarısız olmasındaki en önemli sebep vatandaşımızdaki demokrasi bilincinin gelişmiş olmasıdır.