BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başarılı esnafa ödül geliyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, iş kalitesini üst düzeye taşımak için başarılı esnafı ödüllendirecek.

Abone ol

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, iş kalitesini üst düzeye taşımak, ürün ve hizmet standardını yükseltmek için başarılı, örnek esnafı ödüllendireceklerini söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, marifetin iltifata tabi olduğunu, işini iyi yapan esnafın başarısının ödüllendirilmesi gerektiğini belirtti. Yıldız, "Kayseri bir esnaf şehridir. Esnafın başarısını artıracak hizmet ve ürün kalitesini daha üst seviyelere çıkaracak çalışmalar yapılması gerektiğine inanıyoruz.

Öncelikle esnafı sitelerle çalışılabilir ve kalite üretilebilir mekanlara kavuşturmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte esnafın kendini aşması, daha kaliteli ürün ve hizmet üretmesi için teşvik edilmesi, cesaretlendirilmesi gerekir. Bu nedenle başarılı olanları ödüllendirmek, marifetlerini topluma tanıtarak örnek göstermek istiyoruz" dedi.

'Sektörün Yıldızları' adıyla bir yarışma tertip ederek işinin en iyilerini resmi kanaldan topluma sunacaklarının altını çizen Yıldız, "Bu yarışmanın ilk grubu unlu mamul üreticileri olacak. Teknik ve hijyenik şartları iyileştirmek, çevre sağlığını korumak, devamlılığını sürdürmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz.

Jüride Sağlık Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, Ticaret Odası, Meclis üyeleri ve Gazeteciler Cemiyeti'nden temsilciler yer alacak. Jüri sektörün yıldızı olmaya aday işyerlerini belirleyecek, sektörün yıldızı beratıyla ödüllendirilerek topluma tanıtılacak. Katılım formları Zabıta Müdürlüğü'nden ya da belediyemizin internet sayfasından alınabilir" dedi.