BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Başarılarıyla yılın öğretmeni seçildi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Pınar Demiray, Şırnak’ta yılın öğretmeni olarak seçildi. Pınar Demiray...

Abone ol

Şırnak’ın Silopi ilçesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Pınar Demiray, Şırnak’ta yılın öğretmeni olarak seçildi. Pınar Demiray’ın Abdullah Gül’ün Çankaya’da düzenleyeceği programa katılacağı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlenen ve her ili temsilen bir öğretmenin katıldığı davete bu sene Şırnak’ı temsilen Cudi Dağı’nın eteklerinde bulunan Cukurça mezrasında öğretmenlik yapan Pınar Demiray katılıyor. Ulusalararası müsabakalarda büyük başarılar elde eden Pınar Demiray’ın öğrencileri ise ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli organizasyonlarda derece almışlardı. Global Teakwando Federasyonu tarafından 5-9 Mayıs 2014 tarihlerinde Rusya’nın St. Petersburg şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Pınar Demiray kendisini yılın öğretmeni seçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Şırnak ilini temsil etmekten gurur duyduğunu ifade eden Pınar Demiray, Ankara’da bu temsiliyeti en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Demiray, "Şırnak bölgesinde görev yaptığım süre içerisinde iki sefer dünya şampiyonluğu kazandım. Güney Kore’de müsabakalara Türkiye adına katıldım ve altın madalya kazandım. Ayrıca Kıbrıs’ta yapılan müsabakalarda da altın madalya kazandım. Bütün bu başarıları Şırnak’taki Cudi Dağı’nın eteğinde bulunan Çukurca İlköğretim Okulu’nda görev yaparken kazandım. Bu başarılar sonucunda çok güzel duygular yaşadım. Ben bu arada bu kadar imkansızlıklara rağmen bu başarılar getiriyorum, ancak bana destek sağlansa daha büyük başarılar elde ederim" diye konuştu.
Şırnak ilini orada en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Pınar Demiray, fırsat olursa orada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini sözlerine ekledi.
Şırnak’ta yılın öğretmeni seçilen Pınar Demiray’ın meslektaşları ise Pınar hocanın çok başarılı bir sporcu ve örnek bir öğretmen olduğunu ifade etti. Pınar Demiray’ın öğrencileri ise öğretmenlerinin yılın öğretmeni seçilmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek Pınar öğretmenin Şırnak ilini en güzel şekilde temsil edeceklerini söyledi. Şırnak’ta yılın öğretmeni seçilen Pınar Demiray 24 Kasım’da yapılacak olan resepsiyona katılmak üzere Ankara’ya hareket etti.
(İHA)