BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39
HABER /  GÜNCEL

Başak Burcu 2015 burç yorumları

Başak burcu kadını ve erkeğini 2015 yılında aşk ve iş hayatı açısından nasıl bir yıl bekliyor? Astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Abone ol

2015 yılı burç yorumlarına göre Başak burcu kadın ve erkeğini nasıl bir yıl bekliyor internethaber.com astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Sevgili başaklar 2015 yılında manevi ve ruhsal yönden önemli farkındalıklar kazanabilir, ev ve aile ile ilgili konularda da bazı sorumluluklar alabilirsiniz.

Şans ve bereket gezegenimiz Jüpiter 2014 Temmuz ayında Aslan burcuna geçti. Jupiter bu yıl 11 Ağustos’a kadar Aslan burcunda ilerleyecek daha sonra burcunuz Başak’a geçecek. Jüpiter size birçok açıdan önemli desteklerde bulunabilir. Bir tür koruyucu meleğiniz gibi düşünebilirsiniz onu; 12. evdeki bir Jüpiter ihtiyacınız olan yardımları, bunlar gizli yardımlar da olabilir, size sunabilir, sorunlarınızı daha rahat çözüme kavuşturabilirsiniz.

Sağlık, iş ile ilgili problemlerinizi çözmek bunun yanısara manevi ve ruhsal yönden gelişim sağlamak için önemli bir yıldasınız. Biraz daha maneviyata, spiritüel kavramlara, kişisel gelişiminize önem verebilirsiniz. Bedensel veya ruhsal şifa, arınma, terapi çalışmaları yapabilirsiniz.

11 Ağustos’tan itibaren burcunuza geçecek olan Jüpiter sizin için çok daha destekleyici olacak. Onun gücünü daha fazla hissedeceksiniz, iyimser ve güvenli adımlarla hareket edebilir, iş ve özel yaşamınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Jüpiter 2016 yılının 10 Eylül’üne kadar burcunuzda kalacak. Bu önemli dönemde çekingen ve endişeli tavırlarınızı bir kenara bırakıp, fırsatları değerlendirmelsiniz.

Disiplin gezegenimiz Satürn 23 Aralık 2014’de Yay burcuna geçti ve 2017 sonuna kadar burada kalacak.Yaz aylarında retro hareketi sırasında 16 Haziran-19 Eylül arasında kısa bir süre Akrep burcunun son derecelerine geri dönecek ve daha sonra Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek.

Satürn’ ün geçtiği yerde biraz daha disiplinli olmamız, sorumluluk almamız gerekir. Yaşamımızın o alanlarını gözden geçirmemiz, düzenlememiz, yeniden yapılandırmamamız gerekebilir.

Satürn Yay burcunda sizin eviniz, yuvanız, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili konulara dikkat çekecek. Burada bazı derslerle karşılaşabilirsiniz, öğrenmeniz gereken konular olabilir. Aile büyükleri özellikle yaşlı ve olgun kişiler onlarla ilgili zaman zaman sorumluluk almanız gerekebilir veya onların bazı sağlık sorunları olabilir. Bunun yanı sıra evinizle ilgili konularda biraz uzun vadeli yapılandırmalar içerisinde olabilirsiniz. Zaman zaman kendinizi biraz tedirgin, karamsar hissetmeniz de mümkün.

Saturn dördüncü evinizden geçerken ancak sizden beklediği sorumlukları elinize aldığınızda yani aileniz ile ilgilendiğinizde, ebeveynlerinize karşı biraz daha sorumlu davrandığınızda ödüllerle karşılaşmanız mümkün.Örneğin ev sahibi olabilirsiniz; bunun yanısıra yuva kurmak, evlenmek gibi önemli değişimler de söz konusu olabilir.

Bu yıl burcunuzu etkileyecek tutulmalar da söz konusu… 20 Mart’ da Balık burcundaki Güneş tutulması, 13 Eylül’ deki Başak burcundaki Güneş tutulması sizin yaşamınızda bazı önemli, ciddi yapılandırmalar yeni değişimler, başlangıçlar meydana getirebilir bunlar ilişkilerinizle de bağlantılı olabilir, kariyer hayatınızla da ilgili olabilir.

Neptün 2012 yılından bu yana Balık burcunda ilerlemesini sürdürüyor. 2012 yılından bu yana bu zaman zaman ortaklı işlerinizde veya özel ilişkilerinizde bazı belirsizlikler, karışıklıklar yaratmış olabiliir. Hayal kırıklıklarıyla da karşılaşmış olabilirsiniz. Neptün uzun süre Balık burcunda kalacağı için bu yıl da zaman zaman Neptün açılarına dikkat etmeniz gerekebilir.

Özellikle Mart, Eylül dönemi ve Kasım ayının sonlarında Neptün’ün Satürn ile yapacağı açılarda ortaklıklarınızda, ilişkilerinizde daha kararlı davranmalı ya da herhangi bir girişimde bulunurken şartları biraz daha incelemelisiniz. Bazı kişiler sizi yanıltabilir, yanılgılarla da karşılaşabilirsiniz sevgili Başaklar. Ancak ciddi ilişkiler kurabileceğinizi ve yıl sonundan itibaren evlilik ile ilgili konuların daha fazla gündeminizde olacağınız da bilin. Ekim ayı sizin için çok özel ve bereketli olabilir.

Koç burcunda ilerleyen Uranüs ve Oğlak burcunda ilerleyen Plüton arasındaki sert etkileşimler 2012 yılından bu yana zaman zaman aşk, cinsellik, finans alanında baskı ve zorunlu dönüşümler yaşamış olabilirsiniz. Spekülatif piyasalar, borsa vb. yatırımlar risk yaratabilir. Ocak ve Mart ortalarında bu ik gezegenin sert açılarını yine deneyimleyeceğiz ancak daha sonra yavaş yavaş birbirlerinden uzaklaşacaklar. Bu yılın ilk yarısında Uranüs karşınıza bazı sipriz şanslar da çıkarabilir.

Herhangi bir kredi, vergi, sigorta borcunuz varsa bunları ödeyebilecek süpriz fırsatlar ve yardımlar karşınıza çıkabilir.

Özellikle Nisan ve Ekim ayları bu anlamda daha özel zamanlar olabilir.