BIST 10.213
DOLAR 32,21
EURO 34,63
ALTIN 2.392,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bartın Belediyesi'ne araç takviyesi

Devlet Malzeme Ofisi'nden alınan 2010 model Hidromek HMK-220 LC-3 Paletli Ekskavatör, 9 Haziran'da Bartın Belediyesi'ne geldi.

Abone ol

Bartın Belediyesi yeni bir iş makinesine daha sahip oldu.

Bartın'da 22 ton 300 kg. ağırlığında yük taşıma özelliğine sahip olan iş makinesi kurban kesilerek hizmete verildi. Yalı Mevkii'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Cemal Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Belediye Meclis Üyeleri, Bartın Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı, Belediye Daire Müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Cemal Akın yeni alınan iş makinesinin belediye araç parkında büyük bir boşluğu dolduracağını söyledi. Akın, "Bartın Belediyesi ilk kez ekskavatöre sahip oldu. Halkımızın vergilerini çarçur etmeden, biriktirerek belediyemize yeni araçlar alıyor, hizmetlerimizi daha kaliteli ve süratli sunmak için gayret gösteriyoruz. Birkaç ay önce kanal kazıcı almıştık. Şimdi de hizmetlerimizde büyük eksikliğini hissettiğimiz ve her lazım olduğunda piyasadan gerek kiralayarak gerekse rica ile temin ettiğimiz ekskavatöre kavuştuk. Bundan sonra bir kepçe ve bir kamyon alacağız" dedi. Başkan Cemal Akın 170 bin liraya satın alınan iş makinesinin Bartın halkına ve belediyeye hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında Yalı Bölgesi'ndeki çalışmalara da değinen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan düzenleme ile tur otobüslerinin Yalı Mevkii'nde vakit geçirdiklerini, bu bölgede kısa bir zaman sonra 2 katlı bir Bartın Evi yapılarak yöresel yemeklerin sunulacağını söyledi.