BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Baros ve Cana neler dedi?

Uzun süren sakatlığın ardından sahalara golle dönen Baros ve stoper mevkiinde oynayan Cana galibiyeti değerlendirdi.

Abone ol

Eskişehirspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve çok önemli bir gole de imza atan Milan Baros, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ''Bugün oynadığım ve gol attığım için çok mutluyum. Tabii ki 90 dakika sahada kalabilmek çok farklı. Biraz daha zamana ihtiyacım var'' dedi.

Eskişehirspor'un skoru 3-2'ye getirdiği bölümde attığı golle takımını rahatlatan Baros, ''Önemli bir gol attım. Önemli olan benim gol atmam değil, takımın başarılı olması. Umarım galibiyetlerimiz böyle devam eder. Yapmamız gereken kalan maçlarda da elimizden geldiğince fazla puan toplamak. Taraftarımız mutlu olmayı hak ediyor'' ifadelerini kullandı.

Baros, Ali Sami Yen Stadı ile Türk Telekom Arena'yı kıyaslamasının istenmesi üzerine ise ''İki stadı kıyaslamak zor. İkisinin de farklı bir yeri var. Ali Sami Yen eski ve çok büyük başarılara imza atılmış özel bir stattı. Burası için ise söylenecek bir şey yok. Taraftarımız burada daha fazla ve yine inanılmaz bir atmosfer var'' şeklinde konuştu.

CANA: ''STOPER MEVKİSİNE YABANCI DEĞİLİM''

Lucas Neill ile mevkisini değiştirilen Lorik Cana, stoper mevkisine de yabancı olmadığını kaydetti.

Basın toplantısında konuşan Cana, Marsilya'da forma giyerken ve Arnavutluk Milli Takımı'nda stoper oynadığını vurgulayarak, şunları söyledi:

''Ben her iki pozisyona da aşinayım. Takımda böyle alternatiflerin olması iyi bir şeydir. Benim burada bulunma amacım takıma faydalı olmak. Bu her pozisyonda da olabilir. Her geçen gün kendimi iyi hissediyorum. Bana hangi pozisyonda ihtiyaç duyulursa elimde geleni yapmaya hazırım. Zaten ilerleyen yıllarda daha fazla stoper olarak kariyerime devam edeceğimi düşünüyorum.''

BURHAN: ''GALİBİYET İÇİN GELMİŞTİK''

Galatasaray karşısında Eskişehirspor'un ilk golünü atan Burhan Eşer, İstanbul'a galibiyet için geldiklerini söylerken, ''Maça kötü başladık, bize yakışmayan bir mücadele sergiledik. Soyunma odasında yaptığımız konuşmada, kaybedecek bir şeyimizin kalmadığını ve karakterimizi sahaya yansıtmamız gerektiğini vurguladık. Skoru 3-2'ye getirdik, ancak sonra talihsiz bir gol yedik. Yenildiğimiz için üzgünüz. Kazansaydık 6. sıraya kadar çıkabilecektik. Şimdi Bursaspor karşısında hedefimiz 3 puan'' şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk ise karşılaşmayla ilgili olarak, ''İlk yarıda sahada birbirimizi tanıyamadık. Çok kötü oynadık. İkinci yarıya bambaşka bir takım olarak çıktık ve 2 gol bulduk. Maçı çevirebileceğimizi düşündüğümüz anda gol yeyince direncimiz kırıldı'' dedi.

Öte yandan, ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Eskişehirspor kalecisi Ivesa'nın Stancu'nun gol attığı pozisyonda çarpışma sonucunda yüzüne darbe aldığı, ancak durumunun önemli olmadığı bildirildi.