BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Barlas'tan Öcalan'a zamanın ruhu övgüsü!

Mehmet Barlas "Abdullah Öcalan bile zamanın ruhunu yakalamışken" başlıklı yazısında PKK liderine yönelik övgüleriyle dikkat çekti.

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Sabah gazetesinin baş yazarı Mehmet Barlas zamanın ruhu konulu yazısında PKK lideri Abdullah Öcalan'a dönük övgüleriyle dikkat çekti.

ÖCALAN VE ZAMANIN RUHU

Ülkedeki sosyo politik gelişmelere karşın muhalefet cephesinin bozuk plak gibi kendini tekrar ettiğini ve zamanın ruhunu ıskaladığını yazan Mehmet Barlas "Kaç yıldır izolasyonda yaşayan Abdullah Öcalan bile bunların farkındayken, birilerinin hâlâ hastalıklı takıntıları ile barışı bile engellemeye çalışmaları ve değişimi görmezden gelmeleri acıklı olmuyor mu?" dedi.

İşte Barlas'ın "Abdullah Öcalan bile zamanın ruhunu yakalamışken" başlıklı yazısındaki ilgili bölüm:

Takıntılarınızı ve saplantılarınızı da demokraside özgürce açıklayabilirsiniz... Her gün takılmış plak gibi kişilere dönük öfkenizi de seslendirebilirsiniz. Ama bilin ki "Değişim" sizin gibi düşünmeyen ve davranmayan yeni aydın kuşakları da devreye sokmuştur. "Özgür düşünce" diye sunduğunuz saplantıların balonunu her gün söndürmektedir bu yeni kuşak aydınlar.
Ve en önemlisi her birinin ayrı çıkar hesabı olan "Toplum mühendisleri" değil artık toplumun kendi dinamikleri, barışa ve gelişmeye dönük beklentileri, ülkenin kaderine şekil vermektedir.
Kaç yıldır izolasyonda yaşayan Abdullah Öcalan bile bunların farkındayken, birilerinin hâlâ hastalıklı takıntıları ile barışı bile engellemeye çalışmaları ve değişimi görmezden gelmeleri acıklı olmuyor mu?

MEHMET BARLAS'IN TÜM YAZILARI