BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kütahya'da düğün evinin balkonu çöktü

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Hüsün Mahalesi'ndaki bir düğünde balkonun çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 14 kişi yaralandı.

Abone ol

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde, gelin alma sırasında, iki katlı bir evin balkonunun çökmesi sonucu çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Hüsün Mahallesi'nde Mehmet Sarcan'a ait iki katlı betonarme evde, "gelin alma" sırasında evin balkonuna çıkan yaklaşık 20 kişiyi taşıyamayan balkon çöktü.

Yaralanan 14 kişinin Gamze Kaymakçı, Elif Dursun (1), Nafiye Dursun, Gülsüm Dursun, Fatma Karaduman, Hatice Çakmakçı, Mikail İnanç (1), Tülay Babur, Gülay Berksoy, Gonca Acar, Gülcan Sarcan, Ahmet İçöz, Hatice Zongur ve Yahya Başdemir oldukları tespit edildi.

Yaralılar, vatandaşlar ve 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, gelin alma sırasında 12 kişinin yaralanmasına neden olan birinci kattaki balkonun çökme anının görüntüleri ortaya çıktı.


Gelin ve damadın evden çıkışını kaydeden vatandaşın kamerasına balkonun büyük bir gürültüyle çökmesi ve ardından yaşanan panik saniya saniye yansıdı. Görüntülere, olay sonrası kısa süreli kargaşa ve gelinin sinir krizi geçirmesi de yansıdı.