BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Dopingden ölüme bakanlık soruşturması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vücut Geliştirme Şampiyonu Şahin İrencin’in kullandığı ileri sürülen doping ilaçları yüzünden hayatını kay...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vücut Geliştirme Şampiyonu Şahin İrencin’in kullandığı ileri sürülen doping ilaçları yüzünden hayatını kaybetmesine ilişkin, “Sağlık Bakanlığı olarak soruşturma başlattık. Bu konuda herhangi bir toleransımız olamaz” dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ankara Etlik Şehir Hastanesi" projesiyle ilgili kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını da cevaplayan Müezzinoğlu bir gazetecinin, Vücut Geliştirme Şampiyonu Şahin İrencin’in kullandığı ileri sürülen doping ilaçları yüzünden hayatını kaybetmesiyle ilgili bir soru üzerine şu cevabı verdi:
“Sağlık Bakanlığı olarak soruşturma başlattık. Bu konuda herhangi bir toleransımız olamaz. Bütün teknik donanımları kullanarak laboratuar ortamında inceleyeceğiz. Bilkent Başak Şehir’de Başbakanımızın Sağlık Bakanlığı ve Milletvekili Hakan Şükür’e verdiği talimatıyla açılacak olan ‘Spor Hastanesi’ kompleksimizi kazandıracağız”.
(İHA)