BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Barlas'tan duyuru: Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz

Sabah Gazetesi'nin başyazarı Mehmet Barlas safını ilan etmekle kalmadı. Köşesinden 'Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz' diyerek duyuru yaptı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Mehmet Barlas, Türkiye'nin yakın siyasi geçmişinin en yakın canlı tanığı. Menderes'i de iyi bilir, Turgut Özal'ı da...

Haliyle bugünü en iyi yorumlayan, neler oluyor sorusunun cevabını en sağlam verebilecek yazarlardan biri.

"Olup bitenleri ilk defa yaşamış olmayı çok isterdim" diyen Sabah si yazarı Barlas, Turgut Özal ve Demirel döneminde de aynı şeylere tanık olduğunu hatırlatıyor.

YÜREĞİNİZ YANAR

Tribünden oynanan oyunları izlemenin mümkün olmadığını belirten Barlas, "Eğer aynı oyunun defalarca sahneye konulduğunu yaşayarak görmüşseniz ve ülkelerine hizmet etmek için kendilerini paralayanların ne tür komplolara hedef olduğuna tanık olmuşsanız, bu son komploda artık yüreğinizin yandığını hissedersiniz." diye yazdı.

Turgut Özal'a yapılmak istenenlerin şimdi Erdoğan'a yapılmak istendiğini belirten Mehmet Barlas, durduğu yeri açıkça ilan etti ve 'yedirmeyeceğiz' dedi.

İşte yazısından o bölümler;

ERDOĞAN'I YEDİRMEYECEĞİZ

"Aynı oyunu sürekli tezgâhlayanların dertleri daha temiz bir Türkiye değil...
"Son 28 Şubat darbesindeki soygunların hesabı sorulacak" denilince tüyleri diken diken olanların, şimdi de yolsuzluk dosyalarına sarılıp Erdoğan'ı hedef aldığını görmemek için görme özürlü olmak gerekir.

Ne güzel değil mi? Tribünde oturup "Bu defa da Erdoğan'ı yiyebilecekler mi" diye seyredeceksiniz.
Hatta okyanus ötesinden beddualar da göndereceksiniz yurdunuza...
Körüklenen ekonomik ve siyasi krizlerle ruhunuz serinleyecek.
Bunlara Kemal Tahir "Sapı- silikler" derdi.
Kısacası bu defa Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz...