BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Alkollü mekanlara yılbaşı denetimi

Yılbaşına sayılı günler kala Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan işyerleri ile e...

Abone ol

Yılbaşına sayılı günler kala Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan işyerleri ile eğlence merkezlerine yönelik denetimlerini artırdı.
Yılbaşı akşamı da dahil olmak üzere artarak devam edecek denetimlerde hijyen denetimleri yapılırken, kaçak ve sahte ürünler de mobil bandrol cihazı ile kontrol ediliyor.
Ankaralıların yeni yılı huzurlu bir ortamda karşılamalarını sağlamak amacıyla denetimlerin artırıldığını belirten Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, “Yılbaşında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için halkımızın yoğun ilgi göstereceği eğlence mekanları ile alkollü içki satışı ve tüketiminin yapıldığı işyerlerine yönelik olarak ekiplerimiz denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyorlar. Ankaralılardan, sağlıklarını ilgilendiren konularda gördükleri eksiklikleri ekiplerimize hemen haber vermelerini istiyoruz” dedi.
Alkollü içkilerin yanı sıra yılbaşında hindi tüketiminin de artacağına dikkat çeken Temel, bu kapsamda beyaz et üretimi ve satışı yapan firmalar ile restoranlara yönelik denetimlerin artırıldığını ifade etti.
Bugüne kadar yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamasının ve alınan numunelerden olumsuz bir sonuç çıkmamasının sevindirici olduğunu ifade eden İl Müdürü Temel, Ankaralıların yeni yılını da şimdiden kutladı.
(İHA)