BIST 10.330
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.457,05
HABER /  DÜNYA

Sokak yarışında korkunç kaza!

İngiltere'de dün gece yaşanan kaza görenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Londra'nın kuzeyinde dün gece korkunç bir kaza yaşandı. Yolda yarış yapan 3 genç öyle bir kaza yaptı ki alev topuna dönen araçlar gecenin karanlığını aydınlattı.

Londra'nın kuzeyi Arnos Grove bölgesinden yaşanan kaza benzerine nadir rastlanan türdendi. Yüksek performanslı araçların birbirlerine kafa tuttuğu yarış yolun kenarında duran kamyona çarpmasıyla alev topuna dönen araçtaki 3 kişi yanarak öldü ve yarış arabasında kalan sadece resimde gördüğünüz kadarıyla kaldı.

kaza.20131224092919.jpg


Vauxhall Astra ve Subaru İmpreza marka iki aracın yarıştığı öğrenilirken tanıkların ifadelerine göre Astra marka otomobili kullanan kişinin diğer aracı sıkıştırdığı ve daha sonra Subaru'nun kamyona hızla çarparak alev topuna dönüştüğü öğrenildi. Kazadan birkaç saat geçtikten sonra Astra marka otomobilin sahibi yakalanarak tehlikeli araç kullanma ve ölüme sebebiyet verme suçundan göz altına alındı.

kaza1.20131224093922.jpg

Kaza olay yeri ekiplerinin araştırmalarında çıkan bulgu şaşırtacak cinstendi. Alev topuna dönen Subaru marka otomobilde 'Fast and Furious' filmlerinde kullanılan Nitro Oksit ekstra hız sağlayan performans tüplerinden olduğu bulduğusuna rastlandı. Aracın alevler içerisinde hızla yanmasına sebebiyet veren maddedin NOS tüpleri olduğu açıklandı.

kaza4.jpg

'Fast And Furious' filmlerinin başrol oyuncusu Paul Walker'ın da yüksek hız sonrası kaza yaparak ölümümün üzerinden çok zaman geçmeden üzerine yaşanan bu kaza akıllara ünlü oyuncunun vefatını getirdi. Araçta ölen geçlerin ikisinin 20'li yaşlarda bir kişininde 30'lu yaşlarının başında olduğu açıklandı.

kaza3.20131224093939.jpg