BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.434,58
HABER /  DÜNYA

8 saniyede kamyon çaldılar !

Bursa’da kimliği belirsiz 2 şahıs, park halindeki kamyonu 8 saniyede çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.<br/...

Abone ol

Bursa’da kimliği belirsiz 2 şahıs, park halindeki kamyonu 8 saniyede çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Saat 00.15 civarı metrodan Altınşehir durağında inen yüzleri kapalı 2 şahıs, o civardaki bir gıda şirketinin önüne geldi. Bir kişi gözcülük yaparken, diğer şahıs da 8 saniye içinde park halindeki kamyonun kapısını açarak içeri girdi. Bir süre sonra kamyonu çalıştıran şahıs, arkadaşını da alarak kayıplara karıştı. Sabah geldiğinde şok olan firma yetkilileri polise haber verdi. Polis ekipleri, civardaki güvenlik kameralarını alarak incelemelerde bulundu.
Hırsızlık olayıyla ilgili açıklamalarda bulunan şirketin sevkıyat sorumlusu Mustafa Zengin, “2 kişi gece metrodan inip bizim şirketin önüne gelmiş. Kamyonu çalıp kaçmışlar. Sabah gelince şok olduk, polisi aradık. Kamyonun değeri 100 bin TL civarında. İçinde mal olmaması bizim için tek teselli kaynağı. Hemen kamyonun sol tarafında gıda yüklü aracımız vardı. İyi ki onu çalmamışlar” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)