BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

63 günlük hasret bitti

Bu sezon kendi evinde istediği sonuçları alamayan Bursaspor, şanssızlığını kırdı ve 63 gün sonra stadında galibiyetle tanıştı.<br/>Bursaspor...

Abone ol

Bu sezon kendi evinde istediği sonuçları alamayan Bursaspor, şanssızlığını kırdı ve 63 gün sonra stadında galibiyetle tanıştı.
Bursaspor, Atatürk Stadı’nda Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup ederek, sahasında bu sezon 2. kez bir maçtan 3 puanla ayrıldı. En son evinde ligin 8. haftasında Kayserispor’u 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, 63 gün sonra yine bir Kayseri ekibini 3-1 yendi. Kayserispor maçından sonra Fenerbahçe’ye sahasında 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 12. haftada Kasımpaşa ile 1-1, 14. haftada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Böylelikle yeşil-beyazlılar, ilk yarı performansına göre sahasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile evinde 14 puan kaybetti.

KARAMAN 137 GÜN SONRA GELDİĞİ BURSA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ
Öte yandan Bursaspor ile Kayseri Erciyesspor maçı Hikmet Karaman için ayrı bir önem taşıdı. Geçtiğimiz sezon ortasında Ertuğrul Sağlam’ın takımdan ayrılması üzerine yeşil-beyazlı takımda teknik direktörlük yapan Karaman sezon başında 3-0’lık Vojvodina yenilgisi sonrası takımdan gönderilmişti. 137 gün sonra tekrar Bursa’ya gelen Karaman, bu sefer yeşil-beyazlıları rakip oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun oynayan yeşil-beyazlılar, eski hocasını evine eli boş gönderdi.
(İHA)