BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.494,06
HABER /  GÜNCEL

Barışmak isteyen kocaya bakın ne yaptı?

Adana’da eşine boşanma davası açan bir kişi, pişman olup karısıyla barışmak için plan yaptı ama sonu hiç de iyi bitmedi.

Abone ol

Adana’da eşine boşanma davası açan bir kişi, pişman olup kararından vazgeçerek karısına, arkadaşlarının da yardımıyla konfeti eşliğinde ‘Beni affet’ pankartı açtı. Ancak genç adam, eşinin “İstemiyorum” diyerek tepki göstermesiyle şok oldu.

BİR AY ÖNCE KARISINA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Volkan Gümüş, 2009 yılında evlendiği eşi Dilara Gümüş’le bir ay önce kavga ederek boşanma davası açtı. Daha sonra kararının yanlış olduğunu düşünen Volkan Gümüş, eşi ile tekrar barışmak için arkadaşları ile birlikte plan yaptı.

baris.20141211122323.jpg

KONFETİ PATLATTI PANKART AÇTIRDI

Dilara Gümüş’ün kız arkadaşı ile görüşen Gümüş, eşini akşam adresini verdiği kafeye getirmesini istedi. Volkan Gümüş, önceden hazırlattığı ‘Nasıl ki gökyüzü yıldızsız, deniz dalgasız, toprak susuz olamıyorsa, ben de sensiz olamam Dilara’m. Beni affet’ yazalı pankart ve konfetilerle kafeye gitti.

kavga.jpg

KARISI "İSTEMİYORUM" DİYEREK UZAKLAŞTI

Eşinin kafeden çıkacağı sırada genç adamın arkadaşları pankartı açtı, konfetileri patlattı. Büyük şaşkınlık yaşayan Dilara Gümüş, kendisine sarılan eşi Volkan Gümüş’e ‘İstemiyorum’ diye bağırarak uzaklaşmak istedi. Volkan Gümüş, çiçek verdiği eşine tekrar sarılarak onu ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Dilara Gümüş hızla uzaklaşırken, Volkan Gümüş ve arkadaşları büyük şaşkınlık yaşadı.