BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Barış Arduç'un horonu sosyal medyayı salladı

Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç'un bir arkadaşının düğününde horon oynadığı görüntüler sosyal medyayı salladı.

Abone ol

Ünlü oyuncu Barış Arduç'ın horon görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Katıldığı düğünde horon tepen Kiralık Aşk'ın sevilen başrol oyuncusu Barış Arduç hayranlarından takdir topladı.

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI
 
Aslen Arnavut kökenli olan ve Karadenizli bir arkadaşının düğününe katılan Barış Arduç'ın horon tepme yeteneğiyle takdir topladı. 

KAN TER İÇİNDE KALDI

Düğüne katılanlar tarafından horon görüntüleri çekilen Arduç'un oynarken kan ter içinde kaldığı görülüyor.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Deliha filmi ile büyük bir çıkış yakalayan Barış Arduç kimdir? Şu sıralar star Tv'de yayınlanan Kiralık aşk dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Barış Arduç ile ilgili merak edilenler..
 
1987 tarihinde doğan Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşmış, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır.
 
İlk olarak Ömür Gedik'in Paramparça adlı şarkısının klibinde oynamış ve böylece oyunculuk kariyerine başlamıştır.
 
Arduç, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir.
 
2015 Mart ayında vizyona giren Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır.
 
Deliha adlı sinema filminde de rol almış olup şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık aşk adlı dizide Ömer karakteriyle başrol oyuncusudur.