BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,04
HABER /  MAGAZİN

Barış Akarsu Bodrumda anıldı

Trafik kazasında yaşamını yitiren Barış, Bodrum’da düzenlenen törenlerle anıldı.

Abone ol

Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu, Bodrum’da düzenlenen törenlerle anıldı.

Şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu için ölümünün 1. yıldönümünde, trafik kazasının yaşandığı Torba kavşağı ile kent merkezinde tören düzenlendi.

Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, Bodrum Belediye Alanı’ndaki anma töreninde, oğlunun 29 Haziran 2007’de, Torba kavşağında trafik kazası geçirdiğini hatırlattı.

Kazanın 5. gününde Barış’ı yitirdiklerini hatırlatan Akarsu, "Barış’ın ölümü, milyonları acıya ve gözyaşına boğdu. Acımızı içimize gömdük"
dedi.

Türkiye’de her yıl binlerce kişinin trafik kazalarında yaşamlarını yitirdiğini ve yaralandığını belirten Akarsu, "Trafik kazalarında başka Barış’ların ölmemesini, başka anne ve babaların acı çekmemesini istiyoruz" diye konuştu.

Bodrum halkına, oğluna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Akarsu, her yıl 4-6 Temmuz tarihleri arasında Amasra’da, "Barış Akarsu’yu Anma ve Yaşatma" etkinlikleri düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

ÇİÇEKLERLE ANDILAR

Daha sonra otobüslerle Torba kavşağına gelen Barış Akarsu’nun yakınları ve hayranlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik grup, kazanın meydanda geldiği noktaya, Akarsu’nun şarkıları eşliğinde çiçek bırakarak, çiçeklerle "Barış" yazdı.

Trafik terörünü protesto eden pankartlar taşıyan gruptakiler, anma töreninin ardından dağıldı.