BIST 10.400
DOLAR 32,25
EURO 34,98
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Barcelona Fener'den 2 futbolcu istiyor

Futbol dünyasında “Uzay takımı” yakıştırmaları yapılan Barcelona, Fenerbahçe’nin kapısını çalacak...

Abone ol

Fenerbahçe’nin iki yıldızını Belediye maçında tribünden izleyecek olan Barcelona yetkilileri, daha sonra Sarı-Lacivertliler’le masaya oturacak. Sambacı için 12, Türk star için de 8 milyon euro  teklif edilecek.

Star gazetesinden Aygün Özipek'in haberine göre uzun zamandır Sarı-Lacivertli takımın yıldız oyuncuları Gökhan Gönül ve Andre Santos’u takip eden İspanyol ekibi, bu hafta sonu oynanacak İstanbul BŞ Belediye maçında iki yıldızı bir kez daha tribünden izleyecek. Cumartesi günü İstanbul’a gelmesi beklenen İspanyol ekibinin yetkilileri, Belediye karşısında iki yıldızı izledikten sonra Fenerbahçe yönetimiyle görüşecek.

İKİ FUTBOLCUYA 20 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler yönetime İstanbul’a gelip Gökhan ve Santos’u izleyeceklerini bildiren Katalan ekibi, randevu talebinde de bulundu. Belediye maçından sonra iki kulüp yetkililerinin buluşması beklenirken, İspanyol ekibinin iki futbolcu için 20 milyon euroluk bir teklif sunacağı belirtildi. Şampiyonlar Ligi’nde finale koşmasına rağmen özellikle sol kanata sıkıntı yaşayan Barça’nın Brezilya Milli Takım forması da giyen Santos’ta özellikle ısrarcı olacağı belirtildi. Sambacı için F.Bahçe’ye 12 milyon euro teklif edecek olan Barça yetkilleri, gerektiğinde bu rakamı 15 milyon euroya kadar bile çıkarabilecekleri ifade edildi. Avrupa’nın bir çok kulübünün takibinde olan Gökhan Gönül için de 8 milyon euro önerecek olan İspanyollar’ın, Türk yıldız için de maksimum 10 milyon euroya çıkabilecekleri iddia edildi.

F.Bahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan ve adı daha önce Real’le anılan Santos’un gitmeye çok sıcak baktığı belirtilirken, Gökhan’in ise “Dünyanın en iyi sağ beki’ kabul edilen Daniel Alves’in Barça’da olması nedeniyle karasız olduğu bildirildi.