BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Banvit, Web'de fark attı

Altın Örümcek Web Ödülleri, sahiplerini buldu. Yiyecek içecek kategorisinde Banvit büyük bir gurur yaşadı. Banvit'in web sitesi ikinciliği elde etti.

Abone ol

Kısa bir süre önce kullanıcıya kolaylık sağlamak üzere, yenilenen yüzüyle hizmete giren Banvit.com, Altın Örümcek Web Ödülleri'nde 'Yiyecek-içecek' kategorisinin ikincisi oldu. DorukNet ve Microsoft tarafından üç yıldır gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin dördüncüsü, 23 Haziran gecesi gerçekleşen ödül töreniyle sonuçlandı.

Türkiye'nin bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle akademik kesimden isimlerin oluşturduğu jürinin, stratejik ve yaratıcı kriterleri göz önüne alarak yaptığı değerlendirme sonucu, her kategorinin en iyi üç sitesi belirlendi. 'Yiyecek-içecek' kategorisinin ikincisi ise, www.banvit.com oldu.

Banvit'in yenilenen web sitesi, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Banvit.com'da, belirli aralıklarla düzenlenen eğlenceli ve ödüllü oyunlar, Banvit ürünleriyle yaratılabilecek yüzlerce lezzet için birbirinden değişik yemek tarifleri, püf noktaları ve kalori rehberi gibi bilgiler yer alıyor. Sitede ayrıca, merak edilen konuların uzmanlarının yer aldığı sağlıklı beslenme ve çocuk sağlığı danışma hatları; sağlıkla ilgili bilinmesi gereken önemli konulara değinen yazılar ve çok daha fazlasını bulmak mümkün.

Kaynak: